Pohjois-Makedonia

4 päivän matka

Trisdomin suunnitteleman Pohjois-Makedonian matkan hinnaksi tuli 220e/2hlö lennot ja majoitus.

SKOPJE

Olen laatinut teille yksilöllisen matkasuunnitelman, kohteena Pohjois-Makedonia.

Suunnitelmassa on otettu huomioon matkaprofiilinne ja toivomuksenne suunnitelman sisällöstä.

Suunnitelma sisältää helposti saavutettavaa tekemistä, aktiviteetteja, ravintolasuositukset sekä muita huomioon otettavia seikkoja, jotta matkastanne tulisi mahdollisimman helppo ja onnistunut.

HYVÄ TIETÄÄ

Sää

Matkustusajankohtananne joulukuussa sää on hyvin epävakaa ja on hyvä varautua sateisiin. Keskilämpötila on noin 8 astetta.

Turvallisuus

Pohjois-Makedoniassa pärjää hyvin noudattamalla yleistä varovaisuutta.

Valuutta

Pohjois-Makedonian valuutta on denaari. Suomesta niitä ei saa vaihdettua, joten on suositeltavaa ottaa euroja mukaan ja vaihtaa niitä maahan saavuttaessa lentokentällä denaareiksi.

Liikkuminen kohteessa

Skopje on pinta-alaltaan pieni ja siellä on helppo liikkua jalkaisin. Jos teidän tarvitsee liikkua kauemmas, niin taksi on edullinen ja turvallinen vaihtoehto.

Pistoketyyppi

Sama kuin Suomessa, joten adapteria ei tarvita.

TEILLE SUUNNITELTUA

Koska majoituksenne on Skopjen keskustassa ja aikaa vain muutama päivä, olen lisännyt teille tähän helposti saavutettavat nähtävyydet ja tyttärenne toiveet huomioon ottaen myös ratsastuskoulun.

Memorial house of Mother Teresa

Vain noin 1 kilometrin päässä majoituksestanne sijaitsee Äiti Teresan koti, johon on vapaa pääsy. Tämä on yksi suosituimmista nähtävyyksistä Skopjessa.

Old Bazaar Skopje

Hyvin lähellä majoitustanne, Skopjen vanhassa kaupungissa, sijaitsee myös basaarialue Old Bazaar Skopje. Siellä voi käydä ihmettelemässä kaikenlaista myytävää ja poiketa lounaalle johonkin lukuisista ravintoloista.

Ratsastus

Löysin Animals Horse Riding -ratsastuskoulun todella hyvillä arvosteluilla 15 kilometrin päässä hotellistanne. Selvitin, että siellä tarjotaan tyttärellenne sopivia tunteja. Voitte ottaa yhteyttä talliin ja varata valintanne mukaisen tunnin kaksi päivää ennen numerosta +389 78 257 244

RAVINTOLA­SUOSITUKSET

Restaurant Stara Kuka

Makedonialaista ruokaa (300 m majoituksestanne).

Markt Kitchen

Terveellistä lounasta ottaen huomioon vegaaniruokavalion (1 km majoituksestanne).

Passion Restaurant & Bar

Kotitekoista ja perinteistä makedonialaista ruokaa joen varrella. Hyvät arvostelut ja lämmin ilmapiiri. (500m majoituksestanne).

Makedonialainen ruoka on erittäin hyvää ja suosittelen maistamaan rohkeasti paikallisia erikoisuuksia, kuten ajvaria, paahdettua paprikatahnaa. Tyypillisiä paikallisia ruokia ovat skara, eli grillattu liha, ja shopska salata, joka sopii myös kasvissyöjälle.

Makedonialainen ruoka on erittäin hyvää ja suosittelen maistamaan rohkeasti paikallisia erikoisuuksia, kuten ajvaria, paahdettua paprikatahnaa. Tyypillisiä paikallisia ruokia ovat skara, eli grillattu liha, ja shopska salata, joka sopii myös kasvissyöjälle.

”Määränpää ei ole ikinä paikka, vaan uusi tapa nähdä asiat”

-Henry Miller

yhteydenottopyyntö

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero

  Matkan ajankohta

  Matkan kesto (päivissä)

  Matkan tyyppi (esim. perhematka tai häämatka)

  Matkan kohde
  EurooppaAasiaKumpi vaan

  Mitä näistä haluaisit palvelun sisältävän?
  LentosuosituksetMajoitussuosituksetYksilöllisen Matkasuunnitelman

  Haluatko Sinuun otettavan yhteyttä PuhelimitseSähköpostilla

  SEURAA MEITÄ SOMESSA